1 April 2010

Jag är så himla trött :(. Det har inte blivit många timmars sömn i natt. Kom hem till Stockholm vid strax efter elva och somnade runt tolv, vid halv två blev jag sedan väckt av syster som ville bli hämtad i stan. Hämtade henne och körde hem hennes kompis och var sedan i säng vid fyra igen. Sedan gick jag upp vid tjugo i sju igen för att skjutsa mamma till jobbet eftersom jag ville låna bilen idag. Somnade om i någon timme och gick slutligen upp vid kvart i tio. Så det är anledningen till att jag är trött ;).

Igår hade jag fullt upp. Hela förmiddagen och lunchen gick åt till att städa, tvätta kläder, packa och plugga. På eftermiddagen så var det sedan dags för tenta. Var HELT slut efteråt och hade magknip (som jag alltid får när jag varit nervös en längre tid). Så det är anledningen till att jag inte uppdaterade igår. Hela kvällen gick åt till att resa hem till Stockholm.

Om en liten stund ska jag, mamma och syster åka till båten som ska ta oss till Gotland. Äntligen! Där väntar farmor och farfar på oss och imorgon kommer även pappa :). Ser fram emot en mysig påskhelg med familjen <3. Ska även läsa min första skönlitterära bok på typ ett år, så det ser jag faktiskt fram emot. Så nu har jag alltså påsklov och det är sååå skönt.

Idag har jag varit en liten sväng i Åkersberga för att lämpa av pojkvännen samt fika med min vän Ellen :). Vi pratade och hade mysigt, så det var lätt värt att åka dit. Träffar henne och Jens vid Valborg igen, ska bli supertrevligt.

Avslutar med en liten bild som avslöjar vad jag ska göra på båten, God Natt :).

Hem från USA 2003.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0