9 April 2010

God morgon i stugorna! Just nu sitter jag och äter havregrynsgröt med äppelmos i. Jag har ätit havregrynsgröt varje dag sedan jag provade det i söndags :P, undra varför jag väntade så länge med att prova?

Hoppas ni sovit gott, själv blev det 6 timmars sömn i natt. Klev upp redan strax över 7 för att hinna läsa lite inför grupparbetet idag. Det är alltså det som gäller för min del från 10 och framåt. I eftermiddag är det sedan dags för aerobics igen :). Det var nog en månad senast jag körde hennes pass, så det ska bli grymt kul. Ska försöka vakna och tagga till ordentligt till i eftermiddag. Ikväll ska Richard kolla innebandy, så jag kommer nog få upp lite blogginlägg framåt kvällskvisten. Sedan blir det fredagsmys med min älskling <3. Blir dock en ganska tidig kväll eftersom jag ska upp vid halv 7 imorgon för att skriva HP, känns sådär.

Var bjuden på en supermysig ost&vinkväll hos Sofia igår kväll. Kom dit ganska sent eftersom träningen inte slutade fören vid 21. Men jag stannade i nästan två timmar och vi pratade, åt lite ost och hade det supertrevligt :). Blev inget vin för min del, dels för att jag inte hade något hemma och dels för att jag skulle sova så lite på natten.




Bilder lånade av Angelica.

Nu ska jag slänga i mig resten av frukosten och fixa iordning lite inför skolan. Hörs när vi hörs!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0