8 April 2010

Good Morning Sunshine :). Idag tillät jag mig själv att ha en ordentlig sovmorgon. Vaknade av mig själv vid strax efter tio och har sedan dess fått iväg ganska många sms och skrivit ett långt mail till min vän Julia som förresten kommer hit och hälsar på helgen den 23-25 april, nice :).

Gårdagskvällen var trevlig. Vi träffade några av mina klasskompisar på nattklubben Flamman för att äta en hamburgare och drick öl (eller de andra drack öl :P). Vi vara bara där i någon timme, för sedan skulle alla andra fixa med annat. Jag och Richard tyckte det var skönt att åka hem eftersom vi var ganska trötta. Vad tyckte jag då om dessa "berömda" (här i Linköping bland studenterna i alla fall) hamburgarna? De var goda, men inte mer. Det var egentligen inget speciellt med dem och då tycker jag nog att hamburgarna man gör hemma själv är godare. Dock kan jag nog tycka att en stor hamburgare och goda pommes för 50 kr är ett ganska bra pris. Det var ju en trevlig och social grej. Jag och Richard ska dra dit Annika och Thomas någon gång :).

Idag är det ingen skola för min del, men jag ska komma igång och läsa uppgiften samt artiklar inför grupparbetet imorgon. Just det, kom på att jag tagit på mig att boka rum också, så det måste jag nog göra nu :). Sedan är det dags för en stor frukost för min del för att sedan springa en runda till affären och handla lite smått och gott (men nyttigt). Ikväll är det äntligen dags för "mördarpasset" medelgympa 70 min. Riktigt tufft, men samtidigt väldigt roligt. Det brukar också vara lite av en "klassträff" där och det är ju lite trevligt, då tar man kanske i lite extra också ;). 

Aja, hörs mer senare folks!

/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0