Ingen VANLIG dag

Min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag stod och väntade på Ameli med min cykel, så kom hon cyklandes, men ramlade för att det var så himla halt. Hon skrek och jag blev rädd och cyklade dit. Hennes axel hade hoppat ur led :S. Stackarn hade jätteont! Gick med henne till vårdcentralen som sa åt oss att åka till akuten. Så jag åkte med henne till akuten och var där med henne till hennes mamma kom. Så det blev ingen föreläsning för min del, men jag kände att Ameli var viktigare :).


Så snälla, rara ni människor som cyklar. Var försiktiga. Om ni ramlar så kan det leda till allvarliga skador och det vore ju inte överdrivet roligt, eller?

Efter akuten-besöket var jag megatrött och lade mig i soffan och kollade SATC :). Gjorde mig sedan iordning för ett BodyCombat-pass med Angelica (berättar mer i träningsbloggen). Lämnade givetvis cykeln hemma och promenerade dit och hem. Väl hemma var jag frusen och hoppade in i duschen. Min middag bestod av kycklingsoppa och knäckemackor med keso och tomat, mums! Har kollat House och lite So you think you can dance? Börjar bli ganska trött nu, men jag måste ju "catcha" upp lite vad som hänt på internet sedan sist.

Sov gott <3.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0