12 Februari 2010


Idag bär jag en supersnygg tröja i brunt som jag fått av min farmor och farfar för många år sedan, älskar den <3. Hoppas allt är bra med er? Ska strax iväg till optikern för linsundersökning. Mina linser är nu slut och de var dessutom för svaga för mig, jag såg inte vad föreläsaren skrev på tavlan. Så det känns skönt att få linser i rätt styrka nu till våren/sommaren :). Efter det besöket blir det alltså presentletardags ;), till tre härliga personer närmare bestämt. Vet lite redan vad jag ska köpa, men jag ska hitta det också. När shoppingen är avklarad och "maten" inhandlad till ikväll blir det städtime här hemma. Allt måste vara klart innan jag åker på aerobicsen, för efteråt blir det bara dusch och middag :). Sedan anländer tjejerna till mig och då blir det MYS på hög nivå!!!

Igår var det alltså middag hos Annika och Thomas som gällde, mycket trevligt som vanligt :). Bjöds på jättegoda tacos och mumsig fruktsallad. Kollade även på filmen Zoombieland. Inte min typ av film direkt :P. Den var ok, men väldigt äcklig och orealistisk. Jag gillar inte sådana filmer där allt är onaturligt...som typ Sagan om Ringen, Harry Potter, Star Wars etc. Haha...jag gillar filmer som ingen annan gillar :P. Aja, runt tio promenerade vi hem och somnade som stockar båda två (trots ett rinnande element).

Appropå rinnande element, förstår ni hur frustrerande det är? Det låter som någon har satt på vattenkranen och låter det rinna, HELA TIDEN! Jag ska ringa till hyresvärden idag och be de fixa det, jag håller ju på att kissa på mig av allt vatten som rinner :P.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0