26 Februari 2010


Det regnar här i Linköping och jag fick helt plötsligt ingen lust att till skolan idag. Notera eftersom jag och Ameli ska promenera 35 min i detta vackra väder...Måttligt roligt. Kör på regnbyxor och paraply. Känner att promenaden till bussen är en bit, så då kan jag lika gärna gå hela vägen till skolan. Vi får väl se om det blir buss hem sedan istället.

Förlåt för dålig uppdatering igår. Hade fullt upp om man säger så. Var på Åhlens och köpte böckerna jag ville ha, Elsas mode och Ego Woman (har läst Ego Girl tidigare). Är sugen på att börja läsa redan nu, men jag har en tjock juridikbok som kommer först :P. Tänkte läsa en av böckerna under påsken på Gotland :). Åkte sedan till Skäggetorp där de har Lidl och Willys i samma byggnad, så det blev en del matinhandling. Kom hem senare än beräknat och fick köra ett sent medelpass igår, närmare bestämt vid halv åtta. Kom hem vid strax efter nio och pratade då med älsklingstjejerna i telefon, vi har bestämt oss för att göra något superroligt ihop och igår bokade vi hotell :). Mer information kommer.

Neeeeeej nu ösregnar det här :(. Det är plus en grad idag (plusgrader = kors i taket), men eftersom det regnar är det ju struntsamma om det är minus eller plusgrader. SMHI varnar i alla fall för blixthalka och dåligt väglag, så ni som kör bil lovar mig att köra försiktigt!

Idag har jag en blommig skapelse på mig och leggings. Ska äta upp mitt ägg nu och sedan borsta tänderna, efter det är det verkligen dags att bege sig till skolan för föreläsning. I eftermiddag blir det sedan aerobics igen :) och ikväll myskväll med Richard <3.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0