Varma mackor

Nu har jag städat färdigt lägenheten, det är i alla fall rent :). Det gick bra hos optikern. Har ju fått sämre syn så nu ska jag få nya linser så att jag ser bra igen ;). Hon sa att de skulle komma innan fredag nästa vecka, skönt att ha linserna under tjejhelgen.

Efter besöket hos optikern gick jag en runda på stan. Köpte alla hjärtans dag present till Richard och födelsedagspresenter till Bella och S, hoppas alla kommer bli glada för det de får :). Köpte ingenting till mig själv faktiskt, men det var ju inte heller mitt syfte med shoppingen. Handlade även allt till kvällen i form av frukt och bär, mörk choklad, kesella med vaniljsmak, glass och cola/mineralvatten. Vi ska även äta lite popcorn, har både min popcornmaskin och påsar med popcorn :). Som sagt blir vi fem stycken som ska kolla på Let's Dance och kanske en film, The Holiday någon? Blir säkert supermysigt!

Ska snart börja fixa mig inför aerobicsen som börjar om en stund. Det är ett väldigt populärt pass, så man måste verkligen vara i tid om man vill få plats och det vill jag ju! :). Det är alltså favoritpasset som gäller idag, är trött just nu, men jag vet att jag kommer bli jättetaggad när jag kommer dit. YEY!

Efter passet blir det hem och duscha, hoppa i myskläder och äta middag innan tjejerna kommer. Det kommer bli lite tight eftersom jag inte är hemma fören vid 18 och de kommer 19, men jag är snabb som sjutton ;).

Vi hörs kanske sent ikväll när tjejerna har gått hem till sitt, innan blir det lite stressigt. Så allihopa, ha en underbar fredagskväll.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0