Alla hjärtans dag <3


Fick ett otroligt gulligt halsband i form av två hjärtan på en guldkedja (se bild) av min pojkvän i alla hjärtans dag present :). Fick även ett par matchande ballerinaskor, röda och jättecoola. Men tyvärr var de för små och jag skulle gå tillbaka och byta, men de fanns inte i min storlek :(. Så jag bytte mot ett par ljusrosa med "fina" nitar på, ni får se dem någon dag när tiden finns. Supergulligt av honom! Av mig fick han en farfarströja eftersom han "vuxit ur" sin gamla :) och en stor skål att äta massa flingor ur.

Nu är Richard iväg och spelar innebandymatch, så jag har passat på att gå igenom lite information inför morgondagen. Har läst på lathunden för studentambassadörer och tänkte nu gå in på LIU:s hemsida för att kolla in mer information :). Det ska bli så spännande att åka iväg på första passet imorgon. För er som missat detta, så är det så att jag är ambassadör för Linköpings universitet och imorgon ska jag tillsammans med tre andra åka till Nynäshamn för att missionera (seminarium + bokbord). Jag har aldrig träffat dessa människor innan, men det ska bli otroligt spännande. Bilen går härifrån strax efter 06 imorgonbitti *gäsp* och det känns ju inte direkt som man kan sova i bilen när man inte känner människorna i den ;P. Haha...jag är spänd!

Om en halvtimme ska jag fixa middagen till mig och älskling. Just nu är jag proppmätt efter "fikat" vi åt innan han åkte iväg. Han åt kladdkaka och kiwi, jag åt frukt med mörk choklad i ugn och vaniljkesella (samma som i fredags). Måste säga att mörk choklad med apelsin var väldigt mycket godare än den som jag hade med mint, den är mycket godare kall ;).

Ska försöka komma i säng tidigt, runt nio. Då tänkte jag lägga mig med min tjocka juridikbok och läsa lite tills jag somnar :P. Hoppas ni alla haft en underbar alla hjärtans dag? Vi hörs senare med veckans planering och ett sista godnattinlägg.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0