6 Februari 2010





Ville bara säga hej till er alla innan jag drar till Angelica. Ska faktiskt bara hoppa i lite kläder och "lägga" en bas på min make-up innan jag åker, så det sker alltså om några minuter :). Ser fram emot en trevlig kväll med god mat, melodifestivalen och grymt sällskap.

Dagen har varit ganska fullspäckad och därför har jag inte hunnit skriva här. Började min morgon ganska sent och då med en powerwalk med Angelica. Sedan handlade vi lite mat till kvällen som hon tog med sig till henne (där vi ska vara). Kom hem och slängde mig i duschen, hoppade i lite vettiga kläder och sedan kom min moster hit och hämtade upp mig. Fick en liten ask med gelehjärtan för att jag hade klarat min tenta, så gulligt <3. Åkte hem till min morbror som fyllde år idag och blev bjudna på god mat :). Gav honom en bukett med tulpaner.

Kom hem för drygt en halvtimme sedan och har sedan dess bara bytt några ord med Angelica i telefon, tagit bort mitt gamla smink och satt i linserna. Nu är det dags för mig att göra lite nytta ;). Lite bilder från vår kväll och min outfit kommer upp imorgon...

Just det, jag ska ju självklart berätta om gårdagen också. Den blev inte riktigt som planerad pga. min himla yrsel, tummen ner som sagt!

Hörs mer imorgon och ha en trevlig lördagkväll allesammans.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0