Produktiv eftermiddag


En produktiv eftermiddag är rätta orden :). Tog alltså bussen från skolan hem och gick direkt till affären och handlade kuvert samt frimärken. Jag har alltså fixat iordning några traderapaket som nu bara behövs läggas på lådan. Jag har ringt två av min referenser för att fråga om det är ok att jag skriver dem på mitt CV, och det var det :). Och så har jag fixat två jobbansökningar till som ska läggas på lådan. Har dessutom hunnit käka lunch och läsa lite juridik. Jag är NÖJD!

Snart ska jag iväg på Step och det ska bli jätteroligt trots att jag är riktigt seg nu :(. Dessutom har STORMEN börjat igen...det snöade inget nyss, men nu ville det tydligen dra igång igen *SUCK*. Aja, träna vill och måste jag göra, så det är bara att ge sig ut i snön :(.

Visst är håret fint förresten? Det blir så efter en natt med flätor i blött hår :). Jag bör nog beställa tid hos min frisör snart igen, problemet är ju bara att det kostar en slant också. Vill klippa topparna samt färga min utväxt. Kan inte någon skänka lite pengar till en behövande student :P?

Nu ska jag kolla mailen samt läsa lite bloggar, sedan blir det att byta om och åka.
Ha det gött!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0