1 Februari 2010


God morgon, idag är det februari! Vi går alltså in i en ny månad och det är fortfarande massa snö och minusgrader :(. Kan vi hålla tummarna för att snön försvinner under februari? Jag vill VERKLIGEN ut och springa. Dock går det ingen nöd på mig (läs träningsbloggen) då jag har fullt upp med olika, roliga träningspass denna vecka :).

Det gick bra att åka buss igår, tyvärr var det ganska dåligt väglag och det tyckte jag var lite jobbigt :(. Richard kom som sagt och mötte mig och när vi kom hem visade vår termometer inomhus 22 grader :P. Bastu? Antingen har vi 14 eller 22, finns det inget mittemellan? Vi sov med öppet fönster hela natten vilket gjorde det mycket lättare att somna :).

Idag är det föreläsning som gäller. Efter det blir det hem för lunch samt ringa ett viktigt samtal. Tänkte även hinna med att handla lite färskvaror som fattas i kylen och fruktskålen ;). Det blir i övrigt en väldigt lugn dag.

Nu är det dags för mig att byta från pyjamasen till lite vettiga kläder, borsta tänderna, sminka mig och fixa till mitt ruffs :P. Hörs senare igen!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0