9 Februari 2010


Sitter här framför datorn och äter frukost. Har redan varit duktig och sminka och klä på mig, kvar är alltså att borsta tänderna och packa väskan ;). Idag är det alltså föreläsning som gäller, sedan blir det hem för powernap och lunch och ikväll ska jag alltså testa BodyCombat med Angelica.

Det vart en riktig trevlig kväll igår. Kom hem från gymmet och hoppade in i duschen. Fixade sedan lite inför maten och efterrätten. Richard stod för mat och jag tillbehör och efterrätt ;).
Vi bjöd på:
- Ris, kyckling i god sås samt sallad.
- Fruktsallad, kesella eller glass (för de som äter det).
Jag och Annika kollade på Outsiders och sedan åt vi popcorn (invigde min nya popcornmaskin) och drack chailatte :). Vi kollade även kryssningar som vi fyra ska ge oss iväg på i april. Ska bli riktigt trevligt. Fortsatte med att kolla bilder från Tyskland när vi var där för flera år sedan, vad vi har förändrats :O. Blev en lite längre kväll än vad jag hade räknat med. Gästerna gick hem vid ett och då var jag megatrött. Ställde mig och diskade bort allt och gick sedan och lade mig, somnade halv tre :(.

Idag lever jag alltså på reservenergi och kommer förmodligen somna på föreläsningen :(. Det är därför jag lagt in en powernap efter skolan ;). Vi hörs senare, nu ska jag äta upp min macka och kila!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0