Ändrade planer

Dagen började precis som jag hade tänkt mig och ville. Träffade Annika för att köpa lite lunch med oss hem och när vi kom hit kollade vi på The Ugly Truth. Den var faktiskt ganska rolig, men väldigt förutsägbar. Fast det är ju i och för sig alla tjejfilmer ;), vem blir hon ihop med? Haha...Efter filmen gjorde vi en jättegod kycklingsallad och till det baguette och mineralvatten. Samtidigt som vi åt blev det några avsnitt SATC.

Redan då började jag känna mig lite yr, men tänkte att det nog inte var så farligt. Gjorde varsin chailatte åt oss och drack den medans vi kollade några avsnitt till ;). När Annika sedan gick hem vid halv fyra så började huvudet snurra ännu mer och jag var tvungen att ligga helt still i sängen :(. Kunde knappt röra mig utan att allt snurrade. Skit också! Vad beror detta på då? Överträning, vätskebrist eller för lite sömn? Blir så trött på denna förbaskade yrsel som hindrar mig från att träna. Fast denna gång tar jag det som en signal från hjärnan att jag borde vila från träningen idag. Så det har alltså inte blivit någon simning idag.

Jag ska ju på aerobics imorgon och då får jag köra extra hårt ;). Hoppas bara att yrseln är borta då. Mår faktiskt mycket bättre nu efter att ha vilat och legat i soffan hela kvällen. Maten är i ugnen och vi ska strax äta en sen middag. Ett stort plus med att jag inte tränade idag är att jag har haft mycket kvalitetstid med min älskling <3, händer allt för sällan :(.

Aja, känner mig riktigt ofräsch nu. Vet faktiskt inte varför, men jag tror att det har med att man är "sjuk" att göra. Så innan jag går och lägger mig ikväll blir det en dusch och kanske en ansiktsmask.


Tummen ner för Yrsel

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0