Salladslunch

Nu har jag precis ätit upp en god sallad och knäckemackor till lunch. Salladen innehöll sallad, tomater, gurka, fetaost, paprika och morötter. Det var supergott, men jag är samtidigt inte överförtjust i kall mat när det är iskallt ute. Men men...orkade inte laga mat idag :P. Blir varm mat ikväll istället ;).

Det blev promenad både till och från skolan idag, tummen upp för oss! En tretimmarsföreläsning som faktiskt var den sista föreläsningen när det gäller arbetsrätten, på fredag börjar nästa avsnitt med massa grupparbete osv. Ska bli intressant. Nu gäller det bara att läsa ordentligt och försöka sätta sig in i det hela lite mer.

Om någon timme blir det styrketräning med fokus på mage, rygg och axlar som vanligt :). Blir promenix dit och hem. Kvällen ska sedan ägnas åt att äta middag, plugga och bara slappa. Ska upp jättetidigt imorgon, runt halv fem, för att åka till Mariestad för missionering. Ska bli intressant, men väldigt jobbigt. Just nu väntar jag på besked om det blir någon resa eller inte, är ju så halt och mycket trafikolyckor ute :(. Så vi får se hur det blir.

Veckans planer:

Onsdag -
Missionering i Mariestad (om vädret och väglaget tillåter). Filmkväll med Angelica :).

Torsdag - Självstudier. Storhandla? Medelgympa.

Fredag - Föreläsning. Aerobics. Myskväll med Richard.

Lördag - Vila. Självstudier. Ost & Vinkväll med Ameli (preliminärt)

Söndag - Simma. Självstudier. SLAPPA!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0