Ost & Vinkväll


Vår otroligt goda ostbricka :). Då jag varken gillar mögelost eller liknande blev det bara två sorters brieost på brickan. Den lilla är brieost med gräddsmak, den var gudomligt god. Den stora var vanlig brieost, men jag tror nog att det får bli den andra i fortsättningen ;). Till osten var det torkade jordgubbar (supergott med den krämiga osten) och vindruvor. Åt detta i baguetter, kex och digestiv. Drack vitt vin till.

Har haft en jättelugn och trevlig kväll med Ameli. Kollade melodifestivalen som för övrigt var KASS idag. Jag tycker ju som sagt Peter Jöback sjunger väldigt bra, men låten var lite halvtråkig. Nästa vecka är det andra chansen och då håller jag alla tummar och tår för att Pauline går vidare :). Tycker väldigt mycket om hennes låt. Ååå, kom just på att jag ska kolla på det med min familj nästa vecka <3.

Har precis diskat bort efter oss och borstat tänderna. Är övertrött, vilket innebär att jag är pigg, så det blir till att kolla runt på datorn innan sovtime. Imorgon är det söndag och då ska jag studera i minst 3 timmar, detta lovar jag er :). Ska även simma eller gå på step, beror lite på om H hör av sig eller inte ;).

Hörs imorgon, god natt :).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0