Tidig sänggång...

Ville bara önska er alla en god natt eftersom jag redan är på väg att gå och lägga mig. Som ni vet ska jag upp jättetidigt, helt omänskligt tidigt, redan vid halv fem i natt :(. Ska åka buss till skolan och sedan vidare med bil till Mariestad. Jag har aldrig varit i Mariestad förut så det ska ju bli intressant. Dessutom åker jag med för mig tre helt okända killar :P, det kan också bli intressant. Aja, önska mig lycka till med morgondagens uppdrag.

På kvällen sedan är jag bjuden hem till Angelica för filmkväll med scones, te och vindruvor. Ska bli skönt med en riktig slappkväll efter ett långpass på dagen, skönt att prata av sig lite om dagen. Angelica har ju gått på det gymnasiet som jag ska besöka imorgon, så hon kommer säkert vara jättenyfiken på hur det har gått. Inte sant ;)? Ska i alla fall bli jättetrevligt :).

Innan jag ska gå och lägga mig nu måste disken bort och några sidor i affärsrätten läsas, sedan är det fritt fram att sova ;). Är dock inte så trött ännu eftersom jag har överskottsenergi efter styrketräningen som för övrigt gick jättebra idag :).

Hörs i natt när jag är en zoooombie :P.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0