E <3 Morgonrock




Såhär ser jag ut just nu :).

Sitter här framför datorn i min härliga frottémorgonrock som jag fått av min faster för många år sedan. Den har varit hemma i Stockholm till för någon månad sedan då mamma tog med den hit. Min fråga är bara; Hur har jag klarat mig utan den? Haha...det är så skönt efter att man har tagit en lång dusch att hoppa i morgonrocken och duntofflorna. Mys på hög nivå!

Eftermiddagen ägnades åt att gå på aerobics och till min glädje var det ledaren som brukar ha på fredagar som hade hoppat in idag :). Alltså hon som har favoritpasset. Jag blev väldigt glad och körde riktigt hårt idag efter noll träning i helgen. Skönt! Cyklade till och från träningen vilket var lite småläskigt, men jag var ganska försiktig :). Har slängt i mig lite soppa, två knäckemackor och ett glas mjölk nu. Ska strax stänga av datorn för att läsa lite affärsrätt innan jag släcker för kvällen.

Imorgon är det föreläsning som gäller och jag har bestämt mig för att köra styrketräning imorgon istället för stationsgympa då det är så himla sent på kvällen. Måste komma i säng tidigt imorgon eftersom det är missionering på onsdag som gäller :).

Jag ville bara önska er alla en god natt och hoppas ni sover gott <3.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0