Spring i benen

Nu har jag läst klart för dagen. Har dock inte hunnit läsa så mycket då jag tog ett avbrott och gick ut och sprang en sväng. Var precis lagom temperatur för en runda vid ån. Har ju inte sprungit påriktigt sen i somras så jag ville egentligen ta det lugnt, men jag hade så mycket energi och vilja att jag helst ville springa hela rundan på 35 min. Jag fick hejda mig själv :P. Var helt slut när jag kom hem, men ack så skönt det var. Fick verkligen inspiration att börja springa mer nu när våren är här. Jag till skillnad från många jag känner ÄLSKAR att springa. Det är så himla skönt att köra slut på sig och känna att det ger resultat. Har ju "dock" ett träningskort på friskis fortfarande som jag bör använda. Får köra lite aerobics, lite gymträning och lite löpträning. Det ska nog gå att få ihop iaf.

Har länge tittade på dessa snygga och praktiska löptränings-kläder.

Dem kommer båda från Stadium och ligger på 299:- resp. 499:-.
Just nu springer jag i ett par tajta byxor som är för stora, så jag måste dra upp dem hela tiden. Sen en collagetröja som är alldeles för tjock. Dessa kläder skulle vara perfekt nu! Den gula tröjan är ju bra när det är lite mörkare också, jag blir som en lysande människa :). En levande reflex :P. Åååå, måste verkligen ta mig en funderare på dessa kläder.

Efter löprundan så har jag duschat och läst. Tog en paus och målade naglarna. Tycker denna färg passar fint nu när det är vår, vad tycker ni?


Nu är det dags för lilla mig att krypa till kojs. Skolan börjar 9 imorgon och det blir alltså upp vid halv 8.
Hörs imorgon och vi håller tummarna på SOL imorgon :)!!
God natt.
P&K

Kommentarer
Postat av: Mamma

Köpte inte du träningskläder i USA?? :o)

2009-04-06 @ 08:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0