Åkersberga

Jag är hemma hos familjen.
Känns skönt att vara tillbaka i Åkersberga (utanför Stockholm) över helgen. Fira valborg, träffa massa goa vänner, mysa med familjen och träffa Richards familj igen (senast var i julas). Längtar efter alla jättemycket, så jag ser verkligen fram emot helgen :). Dock måste jag nog öppna boken några gånger också, har rätt mycket att läsa på två veckor och det är ju sista tentan innan sommaren, så nu lägger vi i högsta växeln och ger gärnet.

Gick till stadsbibblan och mötte upp bilen som skulle ta mig hem, blev tillfrågad att köra och gjorde det :). Jätteroligt att köra B och S bil, lite annorlunda mot dem andra bilarna jag kört. Dock var det ju lite nervöst då jag inte "kände" deras bil så väl, medans mammas "känner" jag ju utantill :P. Haha...ni fattar vad jag menar ;).
Kom hem vid halv 8 och tog bilen till pizzerian i närheten och köpte lite middag, mums. Och nu sitter jag bara och slappar lite. Är ganska trött, men ska vara vaken en stund till.

Imorgon är det valborg. Tänkte börja dagen ganska tidigt med en löparrunda, sen dusch på det. Ska hämta E i skolan vid strax innan 13, då ska vi åka och äta lite lunch och sen åka och inhandla all mat och sånt till kvällen :). Lämpar sedan av henne hemma eller hos J, åker hem och snajdar om. Hoppas på att jag hinner en sväng till Täby innan jag ska hämta Richard i Danderyd :). Efter det ska jag fira valborg med mina kära vänner, ser fram emot en rolig kväll.

Nu ska jag kolla lite tv och läsa lite tidning. NYA VeckoRevyn har kommit:

Bloggerskan Kenza på omslaget. Läs hennes blogg, hon är grym :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0