Packat & klart!

Rubriken passar in både på mig själv och på tv-programmet jag nyss såg ;).
Nu har jag gått runt i huset och förhoppningsvis samlat ihop alla mina saker. Är lite ledsen över att åka hem, vill stanna kvar! Blir deppig av tanken att återgå till den stressiga vardagen. Men då får jag trösta mig med tanken att det bara är 1 och en halv månad kvar till sommarlov från skolan och då ska jag ju hit till Gotland och vara här hela sommaren =D. Det ska bli helt underbart. Känns så skönt nu också när jag har ett jobb =). Jag hoppas bara att jag får några dagar ledigt ibland så att Richard kan komma ner och hälsa på, annars kan det nog bli lite tufft =(.

Nu till dagens hm.se fynd. Hittade ni inget som ni gillade förra gången så kommer här mera kläder. Jag får aldrig nog ;).

Börjar med en kortärmad kavaj i svart som skulle vara helt underbar att ha i sommar =).

Den kostar 249:- och finns i flera färger. Denna skulle vara supersnygg till mina vita chinos (eller beiga som jag tipsade om i förut) och ett vit linne, till det dem svarta klackarna som jag också tipsade om förut eller för att göra outfiten lite gladare dem oranga =).

Denna jacka kan jag inte bestämma mig om jag gillar eller inte. Den är fulsöt på något sätt.

Den kostar 398:- och finns även i en annan färg. Vad tycker ni?? Kanske passar bättre på lite yngre tjejer?? =)

Och nu till er som gillar att vara fina även när ni sover. Detta underbart söta nattlinne med Betty Boop på.

129 pix för denna pärla. Me like <3. Det står "Sealed with a kiss" längst ner också =). Man drömmer nog mycket fint i denna.

För dem som redan har en t-shirt att sova i hemma så kan man köpa till ett par mysiga och snygga shorts att ha när man springer runt i hemmet (istället för mjukisar nu när det börjar bli varmare) eller när man sover =).

Endast 59,50 för dessa sötnosar, skynda fynda! Jag älskar dessa gula, men även dem grårandiga som finns. Me like! Kan köpa 5 par av dessa om jag hade haft alla pengar i världen =).

Och nu till saker som "shopaholicen" redan äger och som hon fullkomligt älskar.
Hon börjar givetvis med skorna =).

Dessa tidlösa skor är favoriter i min skogarderob och det är därför jag äger ett par av varje färg ;).

Dem kostar 149 st och finns i flera härliga färger. Måste även påpeka att dessa är väldigt sköna att gå i, trots hög klack. Måla tånaglarna i en fin färg och visa upp dina snygga skor =). KÖP!

Även dessa ballerinaskor har jag tjatat en del om och visst är dem fina?!

129 får du pröjsa för dessa och jag lovar dig, det är värt det =). Och gillar du dessa, kika in på Indiska och kolla också. Dem har massa fina ballerinaskor.

Och sist men absolut inte minst (eftersom jag praktiskt taget lever i dessa byxor). Mjukisarnas mjukisar!

149 får du betala för dessa sötnosar och det är värt det! Jag stormtrivs i mina och funderar på att köpa den tillhörande jackan eller dem svarta byxorna ;).

Så klicka er genast in på hm.se och beställ! Jag sitter och funderar på vad och om jag ska beställa något =).
Har sprungit runt i en massa olika hmbutiker och letat efter chinosarna som jag så gärna vill ha, men inte hittat, så dem ska jag nog beställa =) och kanske dem svarta eller oranga klackarna =). Och allt annat som jag visat upp...haha, nu blir mami rädd :P.
Jag meddelar er när och om jag köper något, var så säkra på det.

Nu ni kära läsare ska jag börja avrunda min trevliga kväll här på Gotland. Vi har ätit otroligt god mat och sedan blev det popcorn och tv. Inte mycket plugg gjort idag inte =(. Får läsa hela veckan istället. Ska avsluta med några sidor innan jag somnar. Ska upp med tuppen i morgon, kvart över 7...*snark*! Men måste hinna med planet. Godnatt!
P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0