090426

Jag räknar ner dagarna...till SOMMARLOVET!!! :)
Idag är det riktigt sommarväder. Termometern visar redan vid 10 18 grader, utan att solen legat på termometern. Är inte det helt otroligt fantastiskt? Det tycker iaf jag :). Jag älskar värme, sol och sommar. Det här är min årstid ;).

Vaknade nyss, vid tio i 10 av mig själv. Skönt. Gick upp och la in lite nytvättat i skåpen och satte sen på en maskin till. Har plockat lite och snart är det dags för frukost. Tjugo över 11 går bussen till Tornby. Ska nog köpa en solkräm idag, för solen tar ganska bra. Richard har bränt sig på axlarna och i ansiktet, så det är väl mest till honom ;).

Hur ska ni tillbringa eran söndag? Jag har faktiskt lite söndagsångest för ovanlighetens skull :(. Pallar verkligen inte att åka till skolan imorgon om vädret ska vara såhär fint. Fast sen får jag se det så att jag bara kommer ha skola i 3 dagar den här veckan och sen så är det långhelg. Åker hem med B och S på onsdag till Stockholm, sen tillbaka med S på söndagen igen. Ska bli skönt att komma hem en sväng. Fira valborg med E, J, S, B och Richard :). Sen mysa med E (och kanske E) på fredagen :). Sen har jag en massa andra saker inplanerat också. Så det blir fullspäckat. Hoppas dessutom på MASSA sol eftersom vi har terass hemma, så då kan man sola i bikini :D!! Ser verkligen fram emot helgen. En massa bil ska jag köra också ;). Har "paxat" mammas bil :P. Haha...

Nu ska jag fixa lite, klä på mig, sminka mig och käka frulle. Sen bär det av!
Hörs ikväll.
/Elin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir bra att du paxat bilen. Det behövs nog köras till tippen ett par varv då med! :o)

PUSS

2009-04-26 @ 11:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0