090427

Måndag.
Idag har det varit en fullbokad dag vilket har resulterat i dålig uppdatering på bloggen. Hoppas ni har förståelse :)?!

Dagen började lite tidigare än planerat, vaknade av att Richard sprang runt kvart över 7. Tänkte gå upp, men bestämde mig trots allt att sova vidare och kunde klev inte upp fören halv 9 istället. Efter det gick allt i ett, frukost, klä på sig, sminkning, borsta tänderna mm. Hann inte blogga :(.


Lämnade in min cykel på verkstaden och tog sedan bussen till skolan. Satt i skolan och jobbade grupparbete från 10 till 16, sen var det handledning från 16 - 17. B ringde på eftermiddagen och frågade om jag hade några planer på kvällen och det hade jag ju inte. Så vi gick på picknick :D!!! B, S, A och jag möttes upp i gamla Linköping och gick sen och hämtade ut min lagade cykel (äntligen!). Efter det gick vi vidare till affären och handlade lite gott, och sen upp till mig och göra iordning en pastasallad :). Tog ett par filtar och gick till en "park" här i närheten och satt och åt pastasallad, baguette, vindruvor och drack cider. Helt OTROLIGT härligt! Jag älskar detta väder. Har jag sagt det förut eller?? ;)


Så det är min dag i stora drag. Sitter nu i soffan och är helt slut. Känns som jag kört värsta motionspasset fast jag bara promenerat 40 min :P. Hehe...dags att sova snart kanske?? Ska upp 6 imorgon för att köpa biljetter till utekravallen :S. Jobbigt, men kul.


Ha en trevlig kväll!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0