090416

Idag är det sol igen =D!!! Jag fullkomligt älskar detta väder. Men inte när man måste sitta inne =(.

Imorse vaknade jag av mig själv vid 10, hade glömt ställa klockan igår för att jag var så trött så jag somnade såfort jag la mig ner. Klev upp och åt en tallrik fil, sen bar det av ut på stan. Provade lite fina kläder på Gina Tricot, som dem snygga jeansen med hål i, men inget som riktigt föll mig i smaken. Efter det var jag inne en sväng på HM och dem hade chinos, men bara den dyrare varianten, så det blir nog att jag klickar hem dem beiga och blå imorgon =).

Och sen var jag inne på VILA, men dem hade inte den blommiga klänningen som jag hittade på Gotland =(. Kanske finns på Ikano?? Aja, jag köpte i alla fall bara den gula löpartröjan som jag pratade om igår. Bra om man springer på kvällen istället för reflexväst ;).
Hade ju tänkt gå ut och springa idag, men eftersom jag vaknade så sent och rundan på stan tog lite längre tid än planerat så har jag inte hunnit det. Har stått och lagat mat och matlådor istället =).
Har precis ätit upp min lunch bestående av pasta med ostsås och bacon, mums! Och nu är jag proppmätt.

Dags för mig att hoppa in i duschen innan skolan börjar vid 14. Håller egentligen på till 17, men måste nog gå lite tidigare för att hinna äta lite middag och byta om innan jobbet klockan 18. Ikväll är det quiz på NH, så det blir nog tjockt med folk. Då får jag lite att göra =). Håll tummarna för lilla mig.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0