090419

Tiden bara rinner iväg. Vaknade av mig själv vid halv 10 imorse, hade satt klockan på 10. Skönt =). Började direkt läsa lite i min bok och gjorde det i 45 min. Sen fastnade jag i telefon med A en timme =P, vi har inte pratat med varandra på jättelänge. Det var så trevligt sååå. Och nu hamnade jag här. Har inte fått i mig någon frukost heller =(.

Dagens planer är att LÄSA, styrketräna (om jag orkar, känner mig lite hängig) och gå en "liten" sväng på stan. Det som är viktigast är att jag läser som en galning, har ju dugga på torsdag =(.

Jag längtar HEM hem...vill köra bil =P!!! Det är så himla roligt. Idag åker mamma och pappa ifrån Gotland, dem har varit där i mer än en vecka nu (avis!). Har bestämt att åka hem över valborg. Åker förmodligen med S och B på onsdagkväll, så kommer Richard hem på torsdagen. Vi ska fira valborg med E, J, B och kanske S =). Trevligt med middag och goá vänner. Ser verkligen fram emot det. Längtar väldigt mycket efter min lilla E också, hennes ska jag träffa 1 maj =D.

Igår när jag var inne på Lindex hemsida hittade jag faktiskt riktigt fina saker =). ++++ till Lindex för bättre och snyggare kläder, inte bara "tant"-kläder helt enkelt! Kolla bara in dem här SÖTA topparna:

Dem ligger på 129:- resp. 149:-.
Den första toppen skulle man lätt kunna matcha med ett par tajta vita byxor och ballerinaskor =).
Den andra toppen skulle man kunna matcha till ett par tajta jeans och klackar, och sen är man redo för party!

Dags att äta lite frukost och sen fortsätta läsa. Hörs ikväll igen, har fullt upp under dagen.
"Carpe diem"
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0