090421

Vilken tråkig morgon =(! Vaknade till ett grått och "mörkt" Linköping. Hade satt klockan på 9, men blev så omotiverad att gå upp, så jag låg kvar till 10 =P. Gick upp och kollade termometern och den stod på 3,6 grader =(. Aaaahhh, vart är våren? Jag vill ha värme, sol och fina vårkläder. Inte grått, kallt och höstjackor =(. Kom tillbaka snälla vår!!

Dock gör ju inte detta väder mig någonting idag, då jag ska sitta inomhus till 17 och bara läsa, läsa och läsa. Har redan hunnit läsa lite sedan jag vaknade. Ska strax göra mig lite frukost, börjar bli lite hungrig nu. Sedan blir det återigen plugg.
LÄNGTAR till helgen!!! För på fredag blir det förfest och sedan Sliver som gäller (en helt ny klubb här i Linköping). Har inte varit ute och festat på en månad ungefär, så nu är jag grymt taggad =). Undra vad jag ska ha på mig? Hehe...har faktiskt redan funderat på det. Tänkte mig kanske dem nya jeansleggings-en, ett svart partylinne med guld och silver på och mina coola klackar. Här är en visning av alla tre plagg för sig, vad tycker ni tillsammans?

Hittade tyvärr ingen bra bild på linnet, men där är mönstret iaf =).
Eller tycker ni att jag ska ha den här klänningen istället?

Aja, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Vi får se helt enkelt =).
På lördag ska jag hem på middag till B och S, trevligt. Vet inte om det blir utgång efter det, vi får se.
Och på söndag tänkte jag träna, slappa och börja läsa inför tentan som är den 15/5. Börja i god tid som omväxling ;).

Nej, nu måste jag äta frukost och sen plugga. Hörs ikväll efter aerobicsen och innan DH =).
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0