GodNatt

Nu är klockan snart 23 och det är dags för lilla mig att gå och lägga mig. Skola som vanligt vid 9.00 imorgon. I natt måste jag få lite mer sömn än igår :).

Efter det att jag skrev tidigare har jag varit och styrketränat :). Körde triceps, bröst och axlar och avslutade sedan med 5 km crosstraining och mage. Hur jobbigt och kul som helst.
Sen blev det rusch hem för att hinna till faddermötet. Mötet varade bara i 45 min, så det var ganska lagom.
Och efter mötet har jag läst lite, lagat lite middag + matlåda och kollat lite tv.

Samtidigt som jag sitter och bloggar lyssnar jag på 90-tals klassiker ;). S Club 7, Westlife, Aqua, Spice Girls, Vengaboys m.fl. Var så himla längesen jag lyssnade på den här typen av musik. Fick inspiration när alla andra skulle på flashback, så då gjorde jag en egen liten lista på spotify ;). Några tips på bra låtar??
Här är ett smakprov:



När man går runt på stan i detta fina vårväder ser jag massor med människor som har så otroligt snygga kläder på sig. Det är randiga tröjor, jeansjackor, solbrillor, ballerinaskor, jeansleggings, chinos mm. Det är så himla inspirerande att se, jag vill bara köpa mer kläder :P.
Nu är jag lite inne på att köpa chinos. Har ett par vita som jag tänkte ha på mig imorgon om vädret tillåter. Skulle vilja ha ett par i färgen beige/naturfärg eller ett par i färgen blå. Det är faktiskt inte så himla dyrt, man får betala ca. 200 för ett par.
Finns snygga på hm.se:

Vill ha båda!! Kostar 198:-/st. Me LOVE!!
Finns även massa olika färger på Gina tricot, här är ett par beiga:


Dags för mig att sova nu. Godnatt!
P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0