"This is my life"

Godkväll! Klockan är snart 23.30 och det börjar bli dags att avrunda dagen, men jag är inte trött =(.

Det har varit en lagom intensiv dag idag. Från det att jag skrev senast till halv 6 städade jag lägenheten. Jag dammade, dammsög, tvättade golven, tvättade i badrummet, rensade garderoben mm. Så efter det var jag helt slut.
Men eftersom jag tog vila igår så var det bara att bege sig ut och springa. Satte på mig denna pärla...

...men eftersom det är fullsmockat med människor nedanför så kändes det lite väl. Vadå dra till sig uppmärksamhet??
Den får sitta på när jag går ut och springer på morgonen eller kvällen, för mitt på dagen så får det bli svart!! Annars drar man till sig för mycket blickar och det vill jag verkligen inte!! Tycker iofs att tröjan är riktigt cool, men lite väl skrikig ;).
Efter rundan har jag övat friskismoves =), jättesvårt att veta vad som kommer dyka upp. Till middag blev det pressad potatis och lax, gott och nyttigt. Sen försvann Richard till några vänner och jag har fotat kläder som jag hade tänkt lägga ut på tradera. Kameran tog dock väldigt dåliga bilder, så jag får ta om dem imorgon om jag orkar =).

Tänkte dela med mig av en favoritaccessoar som jag använder väldigt ofta. Har gjort ett litet collage =).

Det är en underbar axelremsväska i svart från Åhlens. Den följde med hela sommaren och det är nog en av dem bästa köpen jag någonsin gjort. Den kostade 399:-, men jag vet inte om den finns kvar fortfarande. Om den finns, köp!! Den funkar till precis allt =).

Nu ska jag börja göra mig iordning. Sov gott
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0