I rymden finns inga känslor


Idag var jag på bio med Ellen och såg I rymden finns inga känslor. Pinsamt nog visste jag knappt vad den handlade om, förutom att huvudrollsinnehavaren har aspergers. Fick veta när jag satt i biosalongen att det är Bill Skarsgård som spelar den rollen, coolt! Jag gillade filmen faktiskt, den fick mig att tänka till lite extra. Jag rekommenderar filmen för att den var bra, välgjord och som sagt tänkvärd.

Det var i alla fall underbart att jag fick träffa min lilla Ellen igen <3. Hon fick födelsedagspresenter av mig i form av ett par skor, ett par solglasögon och ett par örhängen :). Det verkade som hon blev ganska glad i alla fall. Jag fick en helt underbar ring av henne som hon köpt i Portugal, du är för gullig! Bilder kommer när Ellen skickar dem till mig ;).

Träffade ju även Sara och Annika för en middag och lite fönstershopping :). Det var supermysigt! Evigheter sedan jag träffade dem :(. Men som tur är träffar jag dem imorgon igen <3, ibland har man tur ;).

Imorgon ska jag bara chilla under dagen och plugga en del, annars blir det träning tillsammans med my girls på eftermiddagen och middag med Julia på kvällen :). Underbar sista dag i Sthlm.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0