3 September 2010

Ska jag börja detta inlägg med att jag är trött idag igen? Jaa, tydligen! Jag har inte fått sova ut på hela veckan :(. Upp med tuppen kvart över sju, idag till och med kvart i sju för att hinna läsa. Jag tycker att övergångsperioden från sommarlov och "jag får sova hur länge jag vill" till skola och "pip, pip, pip" har varit alldeles för kort för att jag ska hinna med...suck! På söndag ska jag sova ut, men då har jag besök av Bella och då kanske hon drar upp mig :P. Hoppas jag får sova ;).

Aja, har redan hunnit klä på mig dagens outfit (gårdagens outfit kommer strax upp), sminka mig och äta upp nästan hela frukosten, har bara ägget kvar som vanligt. Vad äter jag nu då till frukost? Jo, det gamla vanliga ;). Havregrynsgröt med hallon, blåbär och banan, en grov macka med philadelphia och skinka, ett löskokt ägg och ett glas c-vitamin. Det är en stadig och mättande frukost :).

Aja, grupparbete om en timme ;). Då kör vi så att det står härliga till för idag är det FREDAG!!! Jag vill ha helg så snabbt som möjligt, hoppas mina "gruppies" tycker samma sak :). Ha det nice så länge.

/E <3

Förresten, sol och klarblå himmel även idag...men 7 grader!!! Gaaaaahh...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0