6 September 2010

Jag har haft en UNDERBAR helg <3. Det blev en riktigt lyckad kräftskiva som jag tackar Hannah och Alex för :), utekvällen på HG ägnades åt en massa dans och söndagen spenderas med brunch och lite shopping. Allt detta tillsammans med min älskling Bella :). Det är så mysigt att ha henne på besök.

Som sagt var det kräftskiva på lördagen då vi sjöng snappsvisor, åt gott (speciellt västerbottenspajen!), lyssnade på roliga påståenden om oss i gruppen osv. Sedan anslöt sig Bella en liten stund innan det bara av till HG. På HG pratade jag med en massa nya studenter, drack "After aight"-drink och dansade (så att jag ramlade...). Vi avslutade kvällen på donken innan jag och Bella somnade gott :).

På söndagen åt vi brunch på Pitchers tillsammans med Louise. Kan verkligen rekommendera det, pannkakorna var gudomliga :). Sedan fortsatte jag och Bella ut på stan och fick med oss lite fint hem, visar i ett senare inlägg. Annars blev det en promenad för att hämta soffbordet jag fått av Louise :), åt hemmagjorda hamburgare och kollade på film. En mysig söndag helt enkelt!

I morse började vi dagen med en promenad runt ån. Därefter åt vi en stor och god frukost innan det var dags för Bella att gå till tåget :(. Saknar henne redan <3. Annars har det varit seminarium i skolan idag och nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit och styrketränat, skönt att träna ryggen igen :). Skriver mer om det i träningsbloggen senare.

Aja, nu ska jag diska och dra en repa med dammsugaren innan jag får finbesök av Hanny :). Vi ska prata, äta popcorn och kolla tv/film. Förresten, missa inte Biggest Loser Sverige på Tv4 nu!


Just nu :) "Sockiplast" :)

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0