Storshopping - Check!


Vilken otroligt härlig dag det är idag :). Skönt att det bara räckte med linne och jacka. Nu är jag lite trött här efter en ordentlig shopping tillsammans med mamma och pappa. Lördagar är ju absolut inte bästa dagen att åka till Ikea och Ica Maxi på, om man inte gillar att trängas med en massa andra människor :P. Dock klarade vi av Ikea ganska snabbt och nu har jag nya kuddar, ett nytt härligt täcke, lite växter mm. Sedan fortsatte vi raskt vidare till Ica och storhandlade, minst sagt :P. Fyllde tre stora pappkassar med mat, så nu lär jag inte gå hungrig ;).

Vi åkte sedan hem med allt och gav oss ut en sväng på stan. Sprang ner till systemet och köpte en flaska vitt till kräftorna ikväll och till synsam för att köpa ny linsvätska. Vi avslutade mina föräldrars besök på den nyöppnade restaurangen Ghingis där de serverade vitnamesisk buffé, riktigt gott. (Syster, när du hälsar på här så lovar jag att vi ska äta lunch där!). Tack mamma och pappa för all hjälp idag, ni är guld <3.

Aja, om en stund droppar nog Bella in :). Vi ska fixa iordning oss tillsammans och sedan drar jag vidare till kräftskivan och hon till Louise. Ska nog få i henne lite mat också innan jag sticker ;). Haha...ska i alla fall bli underbart att träffa henne igen, min bebis <3.

Nähä...dags att göra lite mer nytta kanske? Har redan bäddat iordning sängen med nya kuddar och täcke, skurit upp köttfärsen och falukorven i lagom stora bitar och fryst in samt plockat undan lite. Ska nog ta och måla naglarna nu, hmm...undra vad som är snyggt till mörkblått?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0