Husmor :)


Idag kallar jag mig själv husmor ;). Började ju min morgon med att göra havregrynspannkakor istället för att äta fil, müsli och macka. Sedan har jag bakat massor med bröd tillsammans med my girls. Och till middag gjorde jag hemmagjorda hamburgare. Duktigt va? Jag är stolt :).

Förutom att bakningen tog ganska lång tid idag har jag hunnit med ett pass step tillsammans med Hanny. Har även kollat på Idol och Skånefruar :P. Nu tänkte jag snart hoppa i säng med kurslitteraturen. Gör bara en massa andra saker istället för att ta tag i skolan...dumma mig! Får bli skärpning nu, ikväll blir det en stund och imorgon efter föreläsningen blir det ett par timmar.

Imorgon är det alltså föreläsning, sedan ska jag läsa på egen hand. Tänkte även hinna med en runda på stan för att leta efter en klänning till Blog Awards som är på lördag :). Håll tummarna för att jag hittar en snygg dress! På kvällen är det dags för uppstartsmöte för mentorsprojektet, där alla i klassen tilldelats en mentor som vi ska sammarbeta med under sista året på universitetet. Tyvärr fick min mentor förhinder i sista stund och kan inte delta, men som tur är var hon mentor förra året, så hon har lite koll i alla fall. Hon bor och jobbar i Stockholm, så förmodligen blir det lite extra resor till och från Stockholm i höst och vår, inte mig emot. Så jag får i alla fall gå på mötet själv, det är skönt att det är fler i klassen som också ska göra det.

Slänger upp lite bilder från dagen innan jag lägger mig, den ovan är på mig "in action" ;).

Filmjölkslimpor som precis ställts in i ugnen...


Hälsobullar på g, Ameli in action :)


Fina hälsobullar som ska in i ugnen


Hålet i hålkakan ;)...hahahaha.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0