Late Night...again!

Nu sitter jag här igen. Klockan har redan hunnit passera elva och jag sitter som fastklistrad framför datorn med tv:n på i bakgrunden. På tv:n visas en film på kanal 5 som jag fastnade för, perfekt att ha i bakgrunden när man bloggar, läser mailen och fixar på datorn :). Ska dock påpeka att jag "bara" varit såhär slapp i någon timme.

Innan slappheten satte in har jag varit iväg och styrketränat (läs mer på träningsbloggen), lagat god middag (bulgur och kyckling i sweet and sour sås) och varit ute på en powerwalk med Hanny. Det var jätteskönt med frisk luft efter den extrema trötthet jag känt idag :(.

Morgonen började med seminarium och där fick jag sitta och hålla för munnen för att jag gäspade så mycket, lite pinsamt...sedan var skolan slut för dagen och jag åkte till min frisör för att fixa håret. När slingorna satt i så somnade jag nästan i frisörstolen. Väl hemma satte jag mig framför datorn och när ögonen inte längre kunde hållas öppna gick jag och lade mig i min sköna säng (tack pappa!) och sov en timme. Riktigt jobbigt med andra ord! Imorgon ska jag ta sovmorgon, ska träffa Hannah och Ameli hemma hos Ameli halv tolv. Vi ska nämligen baka bröd :). Vi har tagit fram tre olika recept var, så det ska verkligen bli mysigt och gott. Önska oss lycka till.

Ska slänga upp ett par inlägg till innan jag stänger av datorn för kvällen. Men sov gott iaf :).


Jump!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0