2 September 2010

Min plan var från början att sova 23. Jag kom hem från en trevlig fika med några tjejer i klassen vid halv elva och hade då hyfsat med tid till att förbereda mig till klockan elva. Sedan ringde Dennis och vi satt i telefon och pratade med varandra i 2 timmar (!), men det var jättetrevligt :). Det resulterade i att jag somnade klockan ett (!) istället för klockan elva :P, så gissa om jag är trött idag ;)?!

Igår hade jag varken tid eller lust att blogga och så kommer det förmodligen se ut en tid framöver, jag hoppas att ni har förståelse <3.

Snart ska trötta jag äta upp det sista av min "frulle" och sedan packa ihop mig inför skolan. I eftermiddag är en powernap, plugga och en löprunda inbokat. Ikväll är det sedan dags för utbildning inför valet, ska bli spännande! Vad ska ni hitta på idag då?

Förresten, idag vaknade jag till klarblå himmel och sol :D. Men 8,6 grader....*brrrrrrrrrr* :(. Jag har i alla fall på mig en söt blommig skjortklänning idag, men det krävs nog att jag kör varmtröja och jacka på det...*suck*. Saknar sommaren!!!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0