Natti natti!


Vilken trevlig dag! 1750 m simning, shoppingrunda, plugga och bio <3. Måste jag säga att jag är trött nu? Varför sjutton sitter jag uppe när klockan passerat tolv då? Jag har så svårt att slita på mig på kvällarna...någon som hört det förut? :P.

Aja, idag har jag alltså varit i simhallen en sväng och förbränt lite kalorier ;). Det var superskönt efteråt! Sedan har jag hunnit läsa en del också, tyvärr inte så mycket som jag hade velat, men ändå. Varit ute på stan en sväng och fått med mig en massa fynd. Har fotat allt nu på kvällen, så kika in i morgon för att se vad jag hittat. Är så nöjd med allt :D. Sedan blev det snabbt hem och slänga i sig middag för att sedan gå på bio med Hanny. Vi såg Wall street. Den var faktiskt helt ok, inte riktigt min typ av film, men bra gjord :). Det var i alla fall en mysig avslutning på den här kvällen.

Nu ska jag borsta tänderna och slänga mig i sängen för imorgon blir det en låååååång dag. Tänkte styrketräna på förmiddagen (fjärde träningsdagen i rad...yey!) och på eftermiddagen är det dags för seminarium. Sedan blir det en liten "paus" då jag tänkte läsa, städa och fixa i ordning mig. På kvällen kör vi förfest hemma hos mig och sedan ska vi prova Strandgatan 2. Vi fick inga biljetter till kravallen, så därför provar vi ett annat alternativ istället. Åker tebax till Sthlm tidigt på fredag morgon...jippi!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0