Baby Shower

Oooooj, vad tiden rinner iväg när man har roligt. Klockan ringer halv åtta imorgon och här sitter jag när klockan snart är ett :S. Jag har som sagt haft en fullspäckad kväll, men det har bara varit roligt :).

Första mötet jag var på handlade om valet. Var hemma hos herr ordförande och fikade, träffade dem som jag ska jobba med och gick igenom lite rutiner. Det andra jag skulle på var inte riktigt ett möte, men det var en överraskningsfest :). Det är en kompis i klassen som är höggravid, så då ordnade några tjejer en Baby Shower åt henne. Är lite ledsen att jag inte hann vara där och se hur överraskad hon blev, men jag är glad att jag kunde vara med ett par timmar i alla fall. En toppenkväll med lite plockmat, lekar och presentöppning :). Nu väntar vi bara på barnet :D.


En fin skylt som tjejerna hade gjort.


En massa god plockmat.


J, den blivande mamman L och M :D!


En av lekarna :).

Aja, nu har jag i alla fall packat allt inför hemresan imorgon. Stannar från fredag till tisdag morgon i Stockholm. Imorgon blir det som sagt fest med Emelie, Elina och kanske Dennis. Tänkte vara lite "wild and crazy" och köra tighta jeans, partylinne och pumps med hög klack imorgon :). Nice säger jag bara ;). Annars ska jag som sagt umgås en del med familjen, träffa lite kompisar samt plugga lite.

Hörs imorgon igen, nu MÅSTE jag sova :(.
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0