12 September 2010


Idag är det söndag och jag befinner mig som ni vet hemma hos my family i Stockholm :). Igår hade jag varken lust eller ork att skriva, så därför blev det inget inlägg. Hoppas ni haft en bra helg? Själv hade jag en jättetrevlig kväll med Emelie och Elina på nattklubben Lobby (Grodan). Jag tyckte stället var helt okej. Det var bra musik och bra med utrymme, men det var väldigt mörkt och väldigt högt ljud. Men nu har jag provat det ;). Elina hade min kamera i sin väska, så självklart glömde jag den :(. Får tillbaka den på måndag och då blir det ett bildregn ;).

Igår var en slappdag. Åkte med mamma och syster till Stadium Outlet där jag faktiskt hittade ett par rollerblades som jag är riktigt sugen på :). Sedan handlade vi mat på Coop och åkte sedan hem. Jag satt en del framför datorn och läste lite. På kvällen åt vi kött-fondeu, riktigt mumsigt! Avslutade kvällen med att kolla på filmen Min stora feta grekiska semester som var okej, lite smårolig ibland och lättsam. Pratade även med Bella i en och en halv timme i telefon, i miss my babe <3!

Jaha, och vad är planerna för dagen då? Om fyrtio minuter ska jag ge mig ut och springa milen (tummen upp!). Sedan kommer farmor och farfar hit och fikar lite :D. Framåt fyra ska jag ta mig till Täby C för att träffa mina kompisar Sara och Annika för middag och lite shopping :). Och senare ikväll blir det bio om Ellen mår bra! En fullspäckad dag helt enkelt, men det är alldeles alldeles underbart.

/E <3

Ps. Bilden är tagen i Mexico 2008, men jag har ingen aning som vem som tagit den :P Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0