19 September 2010

I'm alive ;). Helgen har gått i ett. I fredags var det fest, igår tog jag sovmorgon, träffade Hanny och fixade inför valet och idag jobbar jag som röstmottagare under valet. Nu uppmanar jag alla er som inte röstat ännu, gör det, det handlar om vår framtid :). Jag var och röstade för en halvtimme sedan och jag känner mig nöjd med mitt val, nu hoppas jag självklart bara att mitt block vinner ;).

Sitter nu här på min sista rast, hade en 2 timmars lång rast från tio till tolv också. Då passade jag på att sova och äta lunch ;). Nu är jag jättetrött igen, men jag ska hinna handla med mig lite mat till kvällen innan jag ska vara tillbaka vid fem. Då jobbar jag från fem till tidigast ett - halv två...Valet stänger klockan åtta och då ska vi räkna röster i riksdagsvalet, kommunvalet och landstingsvalet. Efter det är klart så ska lokalen där vi är idag fixas iordning innan jag, vice ordförande, och ordförande ska åka upp till Stadshuset för att lämna in allt. Där brukar det tydligen vara världens kö...

Aja, men jag tycker faktiskt att det är roligt :). Känns som man gör någon nytta för samhället ;). Dock börjar det kännas att jag varit vaken från halv sju imorse, somnade inte förens strax efter tolv igår.

Som sagt, GÅ OCH RÖSTA :)



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0