Sova?


Klockan börjar närma sig elva och jag borde gå och lägga mig. Sov middag tidigare idag, så egentligen är jag inte så trött :(. Dock ska jag upp vid kvart över sju imorgon och på lördag ska jag upp ganska tidigt för att möta upp mina föräldrar i Tornby, vet heller inte när jag kommer i säng i morgon kväll eftersom det förmodligen blir film och kanske mat med några tjejer i klassen :).

Idag har jag varit på två utbildningar, en på förmiddagen och en på kvällen. Den på kvällen var inför valet och allt kändes ganska självklart och påminde ganska mycket om EU-valet som jag arbetade på förra sommaren. Efteråt "tvingade" Hanny med mig ut på en kvällspromenix :).

Förresten har jag faktiskt varit duktig och varit ute på en löprunda idag, blev hela rundan runt ån (7 km). Skönt att få lite extra energi till kvällens utbildning ;).

Nähä...kanske ska göra mig iordning och lägga mig i sängen i alla fall?! Har ju faktiskt inte läst det jag skulle idag, så det kan jag ju helt enkelt börja med ;). Grupparbete imorgon kl 9 som vanligt...hoppas vi blir klara snabbt, så att jag och Ameli kan åka och köpa kräftor till lördagens kräftskiva :).

Sov gott <3
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0