Havregrynspannkakor...

...hiss eller diss? Om en liten stund tänkte jag fixa iordning lite havregrynspannkakor. Hittade ett recept på nätet som inte lät allt för svårt ;). Vet att både Hannah och Angelica gillar det, så jag hoppas verkligen att jag också lyckas och tycker om det. Ska ju vara lite nyttigare än vanliga pannkakor. Vi får se hur det går.

Föreläsningen idag var KASS. Det är nog en av de sämre jag varit på under mina två år på universitetet. För det första hade föreläsaren en så extremt tråkig röst och för det andra så stod han och läste direkt av bilderna som han sedan kommer maila ut till oss. Jag menar, jag kan ju faktiskt sitta hemma och läsa det själv istället då...*suck*. Så jag och Ameli gjorde som mer än hälften av klassen och gick i pausen. Vi fikade lite och pratade, känns som vi inte riktigt hunnit med det nu i och med att hon har haft så mycket med KALAS. Så det var trevligt :).

Aja, måste även läsa lite och packa inför morgondagen innan jag ska iväg på mitt första möte. Som tur är så är det inte så långt att cykla :). Hörs kanske senare, nu ska jag make some pancakes ;).



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0