28 Januari 2010

Jag har tidigare försökt skriva fler inlägg, men de har bara försvunnit :(. Nu hoppas jag verkligen att detta funkar!!! Tredje gången gillt?

Idag har jag i alla fall varit skolan på förmiddagen. Efter föreläsningen blev det raka vägen hem och packa det sista innan det var dags att ta bilen till Stockholm :). Stannade och käkade lite lunch det första jag gjorde, annars gjorde jag bara ett stopp i Nyköping för att tanka. Det var ju snökaos idag, men jag tyckte ändå att det var ganska lugnt :). Det blev inte jobbigt fören jag kom till Stockholm där det snöade samt var köer. När jag väl kom hem var jag jättetrött.

Kvällen har ägnats åt att äta middag med mamma <3. Har även fixat mit CV samt personliga brev. Ska läsa igenom allt imorgon igen innan jag skriver ut det :). Har även druckit Apelsin och Chokladte, visst låter det läskigt? Tyvärr smakade det inte så mycket, men var gott i alla fall. Jag ska nog springa förbi NK och köpa te imorgon, har ont om röda och gröna teer hemma. Har även suttit och pratat lite med mamma och syster.

Nu är det verkligen dags att krypa till kojs, börjar bli sömnig *gäsp*. Hade tänkt gå upp ganska tidigt för en powerwalk imorgon :), sedan blir det in till stan för massage och shopping samt fika med syster <3. Toppenfredag!


Hittade en gammal bild på min lilla kusin och mig, detta är 2005 :D.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0