15 Januari 2010


God morgon på er <3. Igår efter mitt 4 timmars långa seminarium prioriterade jag bort bloggen och datorn och koncentrerade mig på att plugga istället, hoppas det var ok med er?! Idag blir det ingen vidare rolig dag, utan den ska ägnas åt enbart plugg :(. Men ikväll har jag bestämt mig för att ta det lugnt och mysa med Richard samt kolla Let's dance.

Har ju glömt att berätta att imorgon ska jag med Ameli på en inflyttningsfest hos någon hon känner, ska bli kul att träffa lite nytt folk :). Innan blir det promenix med Angelica för att "catcha upp" lite om vad som hänt under jullovet, ska bli riktigt trevligt. Och ännu en sak, på fredag nästa vecka kommer Bella :D <3. Hon ska vara hos mig HELA helgen, gissa om jag är GLAD! Jag har saknat henne så att det gör ont :(. Min lilla bebii ;).

Nej ni, detta duger inte. Nu är det bara att trycka i sig den sista frukosten, hoppa i lite kläder och bege sig till biblioteket. Blir bara hem för lunch sedan, efter det tillbaka tills dem stänger idag. Ha en superb dag!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0