Myskväll :)


Ikväll har jag haft myskväll med Ameli :). Vi började med middag på Subway, åt någon baguette som var lite fett i och mager dressing. Den var helt ok, men det är ju godare när dressingen är lite "fettare" ;). Satt och pratade och hade trevligt. Sedan var det dags för bio och filmen Har du hört ryktet om Morgans? med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant. Jag hade inga som helst förhoppningar på filmen, men den var faktiskt ganska bra. Den var lättsam och man skrattade ganska mycket :). Jag rekommenderar verkligen denna film till alla er tjejer eller killar som gillar chic-flic filmer ;). Jag kan abslolut se den en gång till!

Innan middagen med Ameli fikade jag med Annika. Drack en kopp te och satt och "catchade" upp lite. Vi hade inte träffats sen innan jul, så det var väldigt roligt. Vi gick en liten runda på stan och var inne på H&M och kollade om löparsetet hade kommit in, men icke :(. Gick sedan hem och vände i dörren, sprang ner till Apoteket och införskaffade lite nödvändigheter.


Blev en ACO 3+3 ansiktskräm som är bra för torr hy samt vitaminer Kvinna. Jag är ganska bra på att äta vitaminer, jag inbillar mig att det är bra och att jag kanske håller mig friskare ;).

Nu ska jag slänga in våra lakan i tvättmaskinen samt städa lägenheten. Ska även försöka uppdatera min träningsblogg innan jag går och lägger mig! Imorgon kommer Beeeeelllllllllllllllllaaaa <3. Gissa om jag är GLAD?!?!?! Ska bli underbart att ha henna här hela helgen.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0