17 Januari 2010


Efter en lång sovmorgon och en lång powerwalk (blev lite mer än en mil) så känner jag mig ganska pigg :). Bilden visar hur jag såg ut igår, detta var efter festen när jag kom hem...med andra ord, lite trött ;).

Blev en riktigt trevlig inflyttningsfest igår. Kul att träffa lite nytt folk :). Vi stannade länge och kom inte hem förrän kvart i tre. Innan vi drog iväg, jag och Ameli, blev det lite snabbmat (åt sallad till) och lite förfest med bra musik, barndomsminnen och några glas vin. Supertrevligt! Hamnade alltså inte i säng förrän vid halv fyra och sov till halv ett idag ;). Skönt med sovmorgon!

Imorgon drar skolan igång på allvar igen, efter en superkort helg! Jag och Ameli ska träffas i biblioteket redan kl 9 och plugga till på eftermiddagen. På kvällen blir det sedan Snabba Cash med Richard, ska bli riktigt trevligt :).

Ska snart iväg till Netto med älskling och handla lite, sedan blir det lite städa, läsa igenom vårt arbete samt laga middag. Först ska jag slänga upp gårdagens outfit. Ha det nice :)!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0