Dags att sova!


Egentligen var min plan att sova kl tio :(. Men eftersom jag sov till kvart över elva idag, så är jag inte överdrivet trött ännu. Dock vet jag att sömnen har sådan stor betydelse för hur man mår och jag vill gärna sova 10 timmar varje natt. Har tänkte kliva upp kl åtta varje morgon och bör därför sova vid tio. Gör ett litet undantag idag bara ;).

Idag var det powerwalk och plugg som gällde. Har även fixat mina naglar med nagelkitet som vanligt :). Idag stod jag för maten och det blev falukorv och potatis, riktigt gott. Richard var iväg och spelade innebandy förut och då kunde jag plugga i lugn och ro :). Har även spelat lite Guitar Hero nu på kvällen.

Imorgon ska jag som sagt kliva upp vid åtta och äta frukost samt läsa igenom mitt och Amelis arbete. Sedan bär det av till biblioteket för en lång dag där. På kvällen står Richard för maten, han sade nämligen "det är roligt att laga mat". Så varsågod ;)! Haha...

God natt på er <3. Vill ni läsa om vad Nike+Ipod är eller få tips om en superenkel sallad som är superdupergod kan ni kika in på min träningsblogg.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0