27 December 2009

God eftermiddag Bloggen!
Idag har det varit en dag utan klockan. Jag menar givetvis att jag inte har behövt passa några tider :). Jätteskönt!

Började min morgon med sovmorgon, sov till kvart över 11 och låg sedan och drog mig. Ringde och väckte Richard samt pratade lite med honom. Gick upp och åt frukost. Sedan har jag gjort...gissa vad? Pluggat såklart :)! Känner mig lite stolt faktiskt. Tog en paus och gick ut på en promenad med mami. Diskuterade köpet av nya löparskor som jag är i behov av. Får bli till att köpa nya efter nyår!

Ska alldeles strax sätta igång med studierna igen :(. Motivation tack! MEN först ska jag använda mitt nagelkit för tredje dagen i rad :). Tänkte berätta lite vad det är för något kit. Jag fick det av syster i julklapp. Det kommer från Apoteket och är från märket ACO. Det innehåller Nail Strengthener som är som ett nagellack du penslar på nageln, Cuticle cream som är nagelbandskräm som man smörjer in på nagelbanden samt Handcream som ni säkert kan gissa vad den är till för, att smörja in händerna såklart ;). Har som sagt använt detta kit i tre dagar idag och jag tänkte se om mina naglar blir lite starkare. Jag känner ingen större skillnad ännu, men låt mig återkomma om 1 vecka med resultatet :).


Vi hörs igen ikväll. Ska kolla Underbar och älskad av alla som går som söndagsfilm ikväll samt spela lite Band Hero med syrran. Nu studier!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0