Julfika

Kom just på att det faktiskt är första julfikat för i år :P. Haha...vi som bara inte hann med det innan jul ;). Nu är jag i alla fall hemkommen från en otroligt trevlig kväll hos E i Upplands Väsby. Hon och hennes pojkvän bodde verkligen fint :). Vi blev bjudna på pastasallad, baguette och julmust till middag. Jättegott!

Ser lite tråkigt ut, det ska egentligen vara lite oliver på (men jag gillar inte det ;P).

Tog en paus mellan maten och fikat och körde lite Buzz. Det var jätteroligt :). Sedan var det dags för julfikat.







Tjejerna hade bakat massor av godsaker. E hade bakat lussekatter, S hade gjort kladdkaka i muffinsformar och E som vi var hos hade gjort jättegod "müsli-kola" och Rocky Road. Måste jag säga att jag blev mätt? :P


Jag och mina underbara tjejer :)


S och jag med allt julfika :). Notera mitt armband närmast som jag fick av S i present :D<3.

Fortsatte sedan kvällen med en sista omgång Buzz innan det var dags att bege sig hemåt. När jag kom hem var det bara att gå in i förrådet och börja leta efter mina skridskor som jag ska ha imorgon. Hittade dem efter ett tag :), så nu är jag redo! Ska upp med tuppen kl 8 för att hinna med bussen till Danderyd där E hämtar upp mig för vidare färd till "skridskobanan" ;). Åååå, vad jag längtar <3. Hade egentligen planerat att åka på onsdag, men S kunde inte då, så jag tar längdskidorna på onsdag istället :). See ya tomorrow girls!

Tack för ikväll E, S och E <3. Ni är underbara och jag är SÅ glad att jag har er!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0