Pink Lady

Ska snart börja plugga igen, ska bara...blogga lite, sega mig lite och vara allmänt slö. *SUCK*. Jag måste komma igång med plugget igen snart. Blir sen middag idag eftersom jag åt sen lunch (typ vid 4).

Idag gick jag alltså tillsammans med Ameli till skolan, det tog drygt 30 min och då gick vi i lagom fart :). Väl i skolan fixade vi lite inför nästa kurs, pratade med lite folk och så. Fick reda på att den bok vi behöver i nästa kurs kostar 800 kr :S. Nästan gratis...Åååå, vart ska jag få dem pengarna ifrån? Gick sedan i 30 min hemåt och då hade det blivit lite kyligare och bet rejält i kinderna :(. Gick förbi Hemköp på vägen också för att handla det som inte fanns på Netto imorse.

Sitter här i min snygga rosa mjukisdress och mysstrumpor och har precis smällt i mig en riktigt god chailatte :). Så nu borde jag väl vara på topp?

Min rosa mjukisdress kommer från H&M och mjukisstrumporna (sock-i-plast) fick jag i julstrumpan av tomten ;).

Ikväll ska jag recensera nagelkitet jag fick av min syster i julklapp, hiss eller diss? Vi hörs efter plugg och middag. Tidig sänggång då jag ska upp hyfsat för en lång dag på biblioteket :(. Bye bye jullov och Hej hej skolan!!! Jag "pallar" inte...

/eLiN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0