29 Januari 2010


God kväll eller snarare God Natt kära bloggen! Jag har haft fullt upp hela dagen och detta har ju givetvis medfört att bloggen blivit lidande :(. Det har i alla fall varit en underbar dag. Vaknade i morse och kom iväg på en 45 min powerwalk innan frukost :). Sedan tog jag buss och tunnelbana in till stan och shoppade lite. Vid tre var det dags för helkroppsmassage som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Det var superhärligt! Blev dock lite trött efteråt ;P. Fortsatte sedan en runda på stan med syster, stannade för en macka i Gallerian och fixade sedan lite inför mammas födelsedag som är imorgon. Jag har i alla fall gjort jättebra fynd idag, är supernöjd med allt :). Lägger upp det snart!

När vi kom hem hade pappa förberett maten. Fixade iordning och åt sedan en supergod måltid. Kollade på Let's Dance och blev HELT chockad när Agneta Sjödin åkte ut. Vem röstar egentligen? Grrr...Annars har jag druckit te (är teoman) och slagit in lite födelsedagspresenter till mamma :).


Rooibos Jordgubbsdröm är ett rött te som är bra att dricka innan man ska sova, innehåller inte koffein. Kommer från NK. Mums!


Mammas födelsedagspresent från mig och Richard. Det är tyvärr inte några Ballyskor, så undra vad det kan vara ;). Berättar imorgon :).

Ska strax slänga upp dagens shoppingfynd, sedan blir det till att sova. Får se hur länge jag får sova imorgon innan pappa väcker mig för att vi ska sjunga för lilla mamma ;). Kanske går och lägger mig en stund till efter eller kanske powernap:ar på eftermiddagen sedan :P. Planen för morgondagen är att åka längdskidor :), läsa lite juridik samt bara slappa och ta det lugnt. På kvällen kommer släkt för att fira mamma och min fasters fästman, ska bli trevligt.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0