Shoppingfynd

Jag är så otroligt nöjd med mina shoppingfynd idag :). Åkte till stan för att köpa lite till mamma och kom givetvis hem med lite till mig själv också. Inga dyra saker, men ack så snyggt ;).


Supersnygga och enkla Cheap Monday-jeans på 75% rea. Tidigare 400:- och nu 100:-. Kila till Weekday och kolla!


Supersöt sommarklänning till brunbrända ben och flipflops eller på våren till strumpbyxor och boots. Kunde inte motstå denna söta bomullsklänning från Gina Tricot till det låga priset 49:- (tidigare 149:-).


Slänger in en kvällens mysoutfit mitt i, men detta bara för att den gråa koftan är ett superkap! Köpte även denna på Gina Tricot för 49:-, tidigare 249:-. Tycker den är jättesnygg. Helt TOKIGT billig. Tänkte köra den med svarta byxor och skärp i midjan :). Linnet är också från Gina och mjukisarna från H&M.


Mmmm, mera te :). Detta var kanske inte ett fynd i ordets betydelse, men jag ville ha NK's te, så jag blev glad. Köpte alltså jordgubbsdröm samt rooibos cheececake. Den första var supergod och den andra ska jag prova när jag kommer till Linköping sedan. Kostade nog 29:-/hg om jag inte minns fel.

Detta var dagens superfynd. Köpte även en paljettbasker på Weekday som jag tyckte var söt, visar den för er imorgon :). Kom alltså hem med kläder för 253 kr idag ;). Tummen upp för dagens shopping!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0